شناخت بیشتر با خارجی های لیگ برتر ایران شرایطی را برای شما در اختیار قرار می دهد که می توانید برای شرط بندی لیگ برتر ایران مقتدارانه اقدام کنید. پس با ما همراه باشید تا این افراد را به شما معرفی کنیم.

خارجی های لیگ برتر چه افرادی می باشند؟

خارجی های لیگ برتر چه افرادی می باشند؟

گفتیم که تیم های حاضر در لیگ برتر ایران (یا همان لیگ برتر خلیج فارس) در قالب ۱۶ تیم هستند که این ۱۶ تیم به این شرح هستند: ۴ تیم از استان تهران، ۳ تیم از استان خوزستان، ۲ تیم از استان اصفهان، ۲ تیم از استان کرمان،۱ تیم از استان آذربایجان شرقی،۱ تیم از استان خراسان رضوی،۱ تیم از استان فارس، ۱ تیم از استان مازندران و ۱ تیم از استان مرکزی که برخی از بازیک های تیم های لیگ برتر ایران ملیتی غیر ایرانی دارند که در ادامه به برخی از آن ها اشاره میکنیم.

موسی کولیبالی

موسی کولیبالی (Moussa Coulibaly) از بازیکنان فوتبال با ملیت کشور مالی است که سال ۲۰۱۳ میلادی وارد عرصه فوتبال ایران شده و در تیم هایی چون: استقلال خوزستان، سپاهان، نفت مسجد سلیمان و فولاد اصفهان به فعالیت پرداخت.

کوین یامگا

کوین یامگا (Kevin Yamga) بازیکنی فرانسوی تبار است که به عنوان یکی از فوتبالیست های استقلال فعالیت می کند.

پاتوسی

آیاندا پاتوسی (Ayanda Patosi) بازیکنی آفریقایی تبار بوده که در تیم فولاد خوزستان بازی می کند.

لوسیانو پریرا

لوسیانو پریرا (Luciano Pereira Mendes) یک بازیکن فوتبال برزیلی است که در تیم های لیگ برتر ایران مثل سپاهان و فولاد خوزستان بازی کرده است.

گادوین منشا

گادوین منشا(Godwin Mensha) این بازیکن نیجریه ای تبار در تیم مس رفسنجان بازی می کند. بیشتر او را به عنوان یکی از فوتبالیست های پرسپولیس می شناسیم چرا که در این تیم توانست بازی های درخشانی انجام دهد.

رودی ژستد

رودی ژستد (Rudy Gestede) بازیکنی اهل کشور بنین بوده که در تیم اسقلال تهران بازی می کند.

ایمون زاید

ایمون زاید (Eamon Zayed) بازیکنی اهل ایرلند است که سابقه ی بازی در تیم هایی چون نروژ، انگلستان و ایرلند را دارد و اکنون در لیگ حرفه ای ایران فعالیت می کند.

آدرس پیج اینستاگرام خارجی های لیگ برتر

برای دسترسی به آدرس صفحات اینستاگرامی بازیکنان خارجی لیگ برتر ایران که پیش تر از این به معرفی اجمالی برخی از آن ها پرداخته شد، کافی است که اسم لاتین آن ها را در قسمت جستجو پلتفورم اینستاگرام جستجو کنید تا به صفحات رسمی آن ها که همگی برای عموم مخاطبین به نمایش در می آید، دست پیدا کنید. همچنین لازم به ذکر است که هر کدام از این بازیکنان دارای یک سری صفحات تحت عنوان ” فن پیج ” هم هستند که توسط هواداران آن ها راه اندازی شده و اداره می شود.

آدرس پیج اینستاگرام خارجی های لیگ برتر

مبلغ قرارداد خارجی های لیگ برتر

مبلغ دستمزد قرارداد های بازیکنان فوتبال (اعم از داخلی یا خارجی) همیشه موضوعی جنجالی و محبوب برای اهالی دنیای فوتبال (این ورزش محبوب) حساب می شود، به طور کلی قاعده ی خاصی برای مشخص شدن و میزان قرارداد هر بازیکن به طور خاص وجود ندارد و عوامل بسیاری در میزان رقم های قراداد های آن ها دخیل است، در زیر به برخی از رقم های قرارداد بازیکن های خارجی نگاهی کوتاه می اندازیم:

برای مثال رودی ژستد در فصل حاضر قراردادی به مبلغ ۶۰۰ هزار یورو و یا کوین یامگا دارای قرارداد ۴۰۰ هزار یورویی است.

عکس خارجی های لیگ برتر

برای دسترسی به عکس بازیکن های خارجی فعال در لیگ فوتبال ایران بهتر است که به صفحات شخصی آن ها در پلتفورم اینستاگرام مراجعه کنید و عکس ها و فیلم هایی را که آن ها به طور مرتب با هواداران خود به اشتراک می گذارند را بررسی کنید.

همچنین با جستجو کردن نام آن ها (به لاتین یا فارسی) در موتور های جستجو مثل گوگل، عکس های بی شماری از آن ها را تحت عنوان بازیکنان خارجی لیگ برتر ۱۴۰۰، بازیکنان خارجی پرسپولیس، بازیکنان خارجی لیگ بیستم و بازیکنان خارجی سایپا می توانید مشاهد کنید.

عجیب ترین بازیکنان خارجی لیگ ایران

همه ی بازیکنان خارجی لیگ ایران در ابتدای نقل و انتقال از سازمان لیگ ایران مورد سنجش قرار می گیرند و اگر این سازمان آن ها را مورد تایید و در چهار چوب قوانین فوتبال ایران بداند به آن ها کارت بازی داده تا اجازه ی حضور در زمین مسابقات را بیایند.

کدام یک از خارجی های لیگ برتر بهترین عملکرد را داشته اند؟

پاتوسی بعد از دریافت کارت بازی خود از سازمان لیگ ایران توانست در اولین بازی که برای تیم استقلال به زمین رفت بهترین بازیکن مسابقه معرفی شود و این روند موفقیت به عنوان بهترین بازیکن در بازی دوم او نیز ادامه یافت، به دنبال بازی های درخشان پاتوسی و همکاری بسیار خوب با با منشا (دیگر بازیکن خارجی لیگ ایران که قبل تر به او پرداختیم) وی توانست بازی های درخشانی از خود نشان دهد به طوری که در یکی از دوره های رقابت لیگ، ژرژ لیکنز سرمربی وقت تیم تراکتور بازی او و همکاری اش را با سایر هم تیمی ها در زمین بازی بسیار درخشان توصیف کرد.

لوسیانو پریرا مندز نیز بازی های درخشانی از خود نشان داده است، برای مثال وی در سال ۱۳۹۱ به تیم فولاد خوزستان رفت و در آن تیم و در لیگ های دوره های دوازدهم و سیزدهم توانست بهترین گل زن خارجی لیگ برتر ایران شود، همچنین در دوره ی هجدهم لیگ برتر ایران هم با تیم فولاد خوزستان توانست آقای گل لیگ شود. وی در نهایت با این تیم و در سال ۱۳۹۹-۱۴۰۰ توانست به قهرمانی جام حذفی دست یابد. افتخارات شیمبا (نام مستعار این بازیکن) به این جا ختم نمی شود و او در سال ۱۳۹۹ توانست ۸۳ امین گل خود را به ثمر برساند و به این ترتیب به مقام بهترین گل زن تاریخ لیگ ایران که تا قبل از آن در اختیار ” ادینیو ” بود، دست یابد.

کدام یک از خارجی های لیگ برتر ضعیف ترین عملکرد را داشته اند؟

کدام یک از خارجی های لیگ برتر ضعیف ترین عملکرد را داشته اند؟

در دنیای ورزش و به خصوص ورزش پر طرفدار فوتبال گاهی به علت های مختلف برخی از بازیکنان در فصل هایی از خود عملکرد ضعیفی نشان می دهند که این یک امر نسبی بوده و در فصل های آتی جبران می شود.

خارجی های لیگ برتر چه حاشیه هایی در ایران درست کرده اند؟

دنیای فوتبال به علت طرفداران بی شماری که دارد همواره دارای حواشی و جنجال های بسیاری است که این حاشیه ها در فوتبال همه ی کشورها وجود دارد و طبیعتا تیم های لیگ ایران نیز از این قاعده مستثنی نیستند.

برای مثال وقتی آیاندا پاتوسی آفریقایی تبار جذب تیم استقلال شد در آن موقع حواشی بسیاری به وجود آمد چرا که ظاهرا وی مشخصات لازم برای انتقال به تیم استلال را از نظر قوانین سازمان لیگ ایران نداشت و همین امر باعث شد که کارت بازی او بسیار دیر صادر شود و وی در آغاز چندین بازی را(مقابل پیکان و تراکتور سازی) از دست داد که این مسئله حاشیه ساز شد.

همچنین گادوین منشا (از بازیکن های خارجی لیگ ایران)، پس از گذراندن یک فصل بازی موفق و درخشان در تیم پیکان وقتی به پرسپولیس پیوست در نظرسنجی برنامه ی نود (پرمخاطب ترین برنامه ی ورزشی ایران با محوریت دنیای فوتبال) از نظر مردم ایران توانست مهم ترین و بهترین انتقال فوتبال آن فصل باشد.

این بازیکن با وجو درخشش هایی که داشته ولی دارای حواشی هم بوده مثلا در یکی از بازی ها وقتی یکی از حاضران در جلوی هتل محل اقامت او به دنبال یک مشاجره موهای منشا را می کشد این بازیکن واکنشی بسیار عصبی نشان داده و همین امر سبب محرومیت از همه ی بازی های فصل توسط کمیته ی انضباطی می شود، تصمیمی که بعد ها توسط کمیته انضباطی پس گرفته می شود .

همچنین در هفته ی بیست و هفتم در بازی مقابل پدیده ی مشهد وقتی متوجه شد که در ترکیب اصلی تیم قرار ندارد با دلخوری جلسه فنی تیم را ترک کرده و سبب گشت که فرهاد مجیدی (سرمربی وقت تیم) به علت بی انضباطی و رفتار غیر حرفه ای او، اجازه ی تمرین در زمین را به او ندهد.

خارجی های لیگ برتر چه حاشیه هایی در ایران درست کرده اند؟

خارجی های لیگ برتر چقدر درآمد دارند؟

درآمد خارجی های لیگ برتر ایران بستگی به قراردادی دارد که تیم های مربوطه با آن ها برای هر فصل بازی طبق قرارداد مربوطه منعقد می کند. که این مبلغ قرارداد معمولا برحسب واحد پولی ” یورو ” بوده و مقدار متفاوتی دارد. به عبارت دیگر در خیلی از مواقع مبلغ دقیق قرارداد مثلا دروازه بان های خارجی لیگ برتر و یا مربی های خارجی لیگ برتر به اطلاع عموم نمی رسد.

سوالات متداول

  1. لیگ برتر ایران دارای چند تیم است؟

    لیگ برتر ایران دارای ۱۶ تیم از استان های مختلف بوده است.

  2. هر یک از تیم های برتر لیگ ایران اجازه استفاده از چند بازیکن خارجی را دارند؟

    هر تیم به طور هم زمان می تواند از ۴ بازیکن خارجی استفاده کند.

  3. پر گل ترین بازیکنان خارجی های لیگ برتر لیگ ایران کدام است؟

    دو تیم استقلال تهران و پرسپولیس با رقابتی تنگاتنگ پر گل ترین بازیکنان در تیم های ایرانی لیگ در همه ی دوره های رقابت های لیگ هستند.

  4. خارجی های لیگ برتر چقدر درآمد دارند؟

    به این بازیکنان مبلغ زیادی و به صورت یورو پرداخت می شود.

  5. کدام یک از خارجی های لیگ برتر بهترین عملکرد را داشته اند؟

    پاتوسی بین تمام این افراد بهترین عمل کرد را ارائه کرده است.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: ۰ میانگین: ۰]