کریپتوکارنسی یا ارز دیجیتال نوعی پول مجازی می باشند. این پول های مجازی یا دیجیتالی رمزگذاری شده و آینده درخشانی را در انتظار خود می بینند.

بیت کوین یکی از مهم ترین و قوی ترین رمز ارز می باشد که ممکن است تاکنون نامش به گوشتان خورده باشد. امروزه رمزارزهای زیادی در دنیای دیجیتال وجود دارند که اکثرا افزایش قیمت بالایی را به دلیل تقاضای بالا داشته اند.

در ایران افراد زیادی به این بازار وارد شده و یا در حال دیدن آموزش برای ورود هستند. یکی از مهم ترین دلایل محبوبیت این رمزارزها، حفظ ارزش پول است. این رمزارزها با دلار قیمت گذاری شده و لذا با افزایش قیمت دلار، دارایی شما ارزش خود را حفظ خواهد کرد. از طرفی به علت اهمیت و کارایی این رمزارزها، ارزش خود آن ها افزایش خواهد داشت که این هم عامل دوم برای اهمیت سرمایه گذاری می باشد. با توجه به اینکه افراد ثروتمند جهان مانند ایلان ماسک هم حمایت خود را از این رمزارزها نشان داده اند، لذا توجه زیادی را به این بازار معطوف کرده اند.

در این مقاله در مورد این رمز ارزها اطلاعات جامعی خدمت شما داده خواهد شد. برترین رمز ارز ها یا کریپتوکارنسی ها و تغییرات قیمتی آن ها در این مقاله مورد تحلیل قرار خواهد گرفت. با ما همراه باشید.

شناخته ترین کریپتوکارنسی

شناخته ترین کریپتوکارنسی ها چه نام دارند؟

امروزه کریپتوکارنسی یا رمز ارزهای زیادی در دنیا وجود دارد. در این بین تعدادی از این رمزارزها از اهمیت و ارزش بالاتری برخوردارند. تاکنون ۴۵۲۰ رمزارز در دنیای دیجیتال به وجود آمده که بیشترین ارزش در بازار را رمزارزهای زیر دارند.

 نکته مهمی که باید در مورد این ارز های دیجیتال در نظر بگیرید، این است که این ارز ها توسط هیچ دولت و یا سازمانی کنترل نمی شود. با این حال ارز هایی مانند پی پال یا وب مانی وجود دارد که توسط سازمانی کنترل می شود. لذا به این دسته از ارزها که کنترل نشده هستند مانند بیت کوین و … کریپتوکانسی یا رمز ارز می گویند. در بالا به هفت مورد از پرارزش ترین های آن اشاره شد، در حالی که تعداد آن ها بیشتر از این مقدار است.

کریپتوکارنسی یا فارکس

کریپتوکارنسی یا فارکس کدام بهتر است؟

فارکس دیگر بازاری است که افراد برای کسب سود و سرمایه گذاری وارد آن می شوند. در این بازار جفت ارزهایی وجود دارد که صعود یا سقوط هرکدام می تواند باعث سود و یا ضرر شود. بازار کریپتوکارنسی ها هم از این قائده مستثنی نیست. لذا برای بررسی این دو و این که کدام بهتر است، لازم است از دو جنبه مورد بررسی قرار بگیرند.

جنبه اول ثبات و نوسانات بازار است. بازار رمزارزها نوسانات زیادی دارد. به عنوان مثال بیت کوین فقط در سال ۲۰۲۱، نزدیک به ۸۵۰ درصد رشد قیمتی داشته و از ۵ هزار دلار به ۵۷ هزار دلار رسیده است. لذا این بازار هم اکنون که در اواخر سال ۱۳۹۹ هستیم، بسیار مورد استقبال است و البته انتظار یک اصلاح شدید را هم دارد. بازار فارکس اما نوسانات زیادی را ندارد. البته با ریسک بالا می توان نوسان زیادی را گرفت، اما به دلیل حجم نقدینگی بالا در این بازار، نوسان های کم هم قادر به انجام است. لذا از نظر ثبات و نوسانات، بازار کریپتوکارنسی ها نوسان بیشتر و بازار فارکس ثبات بیشتری دارد.

جنبه دوم که بسیار هم اهمیت دارد، امنیت است. بازار ارزهای دیجیتال با ریسک بالایی از نظر سرمایه گذاری همراه است. علت آن نبود یک پشتوانه برای معتبر بودن آن کریپتوکارنسی و دوم نبود یک کیف پول امن است. ممکن است کیف پول امنی را هم در اختیار داشته باشید، اما به دلیل اینکه ارزی با ارزش پایین را خریداری کردید، سرمایه خود را از دست دهید. بازار فارکس این گونه نبوده و حمایت هایی را در سایر کشور های دنیا دارد.

بنابراین هرکس با توجه به استراتژی خود باید به بازار مورد علاقه اش وارد شود. اگر اهل ریسک و به دنبال سود های زیاد در مدت زمان کم هستند، بازار کریپتوکارنسی ها مناسب است. اگر هم اهل ریسک نبوده و ضرر یک شبه کریپتوکارنسی ها را نمی توانید تحمل کنید، بازار فارکس برای شما مناسب است.

تاریخچه کریپتوکارنسی چیست؟

تاریخچه کریپتوکارنسی ها به سال ۱۹۸۳ برمی گردد. در آن سال شخصی به نام دیوید، پول دیجیتال غیر قابل رهگیری به نام آی کش را راه اندازی کرد. این پول دیجیتال به گونه ای کد گذاری شده بود که هیچ دولت، شخص یا سازمانی قادر به ردگیری تراکنش های آن نبود.

در سال ۱۹۹۶ نیز دانشگاه MIT توضیح مفصلی درباره روش ایجاد یک نظام رمز ارز داده بود. اما نخستین رمز ارزی که به صورت غیرمتمرکز کار خود را شروع کرد، بیت کوین بود. این رمز ارز در سال ۲۰۰۹ توسط شخصی به نام ساتوشی ناکاماتو ایجاد شد. البته این نامی است که به سازنده بیت کوین داده اند و هنوز اطلاع دقیقی درباره آن در دسترس نیست. مدتی قبل جاستین سان، سازنده رمزارز ترون، در توییتی اعلام که ساتوشی ناکاماتو همان ایلان ماسک است. ایلان ماسک سازنده خودروهای تسلا و از ثروتمندترین انسان های روی زمین است.

ارزش کریپتوکارنسی ها چقدر است

ارزش کریپتوکارنسی ها چقدر است؟

ارزش کل کریپتکارنسی ها در حال حاضر ۱۶۲۵  میلیارد دلار است. سهم بیت کوین از این مقدار ۶۱ درصد و معادل ۱۰۰۰ میلیارد دلار است. ارزش معاملات در ۲۴ ساعت گذشته ۲۱۱ میلیارد دلار بوده است. سهم بیت کوین از این مقدار معاملات ۲۴ ساعت گذشته ۸۳ میلیارد دلار می باشد. لذا این نشان دهنده سهم ۴۰ درصدی بیت کوین بوده و ارزش بالای آن را نشان می دهد.

دومین رمز ارز محبوب اتریوم بوده که ارزش بازار ۱۹۶ میلیارد دلاری دارد و ارزش معاملات آن در ۲۴ ساعته گذشته ۳۷ میلیارد دلار معادل ۱۸ درصد است. با بررسی این دو رمز ارز به این نتیجه می رسیم که حدود ۵۸ درصد معاملاتی که در ۲۴ ساعت گذشته انجام شده است، مربوط به این دو رمز ارز است. سایر رمز ارزها سهم دو الی سه درصدی را از این بازار دارند.

بنابراین نقدشوندگی دراین دو سهم بالا بوده و البته نوسان های زیادی را هم ممکن است متحمل دارندگان این رمزارزها بشود.

آینده کریپتوکارنسی ها چیست؟

طبق گمانه زنی هایی که می شود، کریپتوکارنسی ها انقلاب صنعتی چهارم در جهان خواهند بود. در این انقلاب صنعتی، این رمزارز ها جای پول را گرفته و تبادلات پولی به صورت تبادل این رمزارز هاست. کشور هایی مانند روسیه و چین در حال راه اندازی رمزارز های مخصوص به خود به نام روبل و یوان هستند. از طرفی ایلان ماسک که از ثروتمندان جهان است، وعده فروش خودروهایش در آینده را با بیت کوین داد. لذا کریپتوکارنسی ها آینده بسیار درخشانی خواهند داشت.

برای کسی که به دید ده ساله یا بیشتر وارد این نوع بازار می شود، سرمایه گذاری او حتما جواب خواهد داد. زیرا تا بیت کوین و سایر رمز ارزها بتوانند جای خود را در معاملات پولی بازار بگیرند، زمان زیادی خواهد گذشت. با این حال برای کسانی که هم علاقه به نوسان گیری از این بازار دارند، با توجه به آینده درخشان رمزارزها، یا سود خواهند کرد و یا با بعد از مدتی ضرر آن ها جبران خواهد شد.

با ارزش ترین کریپتوکارنسی

با ارزش ترین کریپتوکارنسی چیست؟

هم اکنون که در اوایل سال ۲۰۲۱ میلادی  و اواخر سال ۱۳۹۹ هستیم، بیت کوین و سایر رمزارزها با رشد عجیبی مواجه شده اند. بیت کوین به رقم ۵۲ هزار دلار و اتریوم به ۱۷۱۶ دلار رسیده است. بیت کوین در هفته اخیر ۹ درصد، در ماه اخیر ۵۷درصد، در سه ماه اخیر ۱۸۸ درصد و در یک سال اخیر ۴۷۷ درصد رشد داشته است. لذا این رشد بیت کوین به نظر کسانی که تحلیل تکنیکالی دارند، با اصلاحی همراه خواهد بود. اما به عقیده کارشناسان بزرگ دنیا قیمت این رمز ارز تا پایان سال ۲۰۲۱ میلادی به ۱۰۰ هزار دلار خواهد رسید. بنابراین بیت کوین را می توان ارزشمندترین رمزارز بازار ارزهای دیجیتال به حساب آورد.

اتریوم دومین رمزارز محبوب بازار می باشد. اتریوم با قیمت کنونی ۱۷۱۶ دلاری، در یک سال اخیر ۵۴۳ درصد رشد کرده است. این میزان رشد اتریوم از بیت کوین هم بیشتر بوده است. در سه ماه اخیر این میزان رشد به ۱۷۵ درصد، در ماه اخیر ۳۶ درصد و در هفته اخیر با ۶ درصد سقوط همراه بوده است. به همین دلیل است که انتظار اصلاح برای این رمزارزها پیش بینی می شود. با این حال به عقیده خیلی ها بیت کوین باید در قیمت ۴۰ هزار دلار ریزش می کرد، در حالی که هم اکنون ۵۲ هزار دلار بوده و قابل توقف نیست.

ماجرای ایلان ماسک و کریپتوکارنسی چیست؟

ایلان ماسک مهندس، طراح،  مخترع و کارآفرین بزرگ جهان است. او که هم اکنون ۴۹ ساله می باشد در آفریقای جنوبی به دنیا آمد و در کالیفرنیای آمریکا زندگی می کند. دارایی این شخص ثروتمند جهان، با رشد عجیبی در چند سال اخیر مواجه شده است و به رقم ۲۰۹ میلیارد دلار رسیده است. این شخص مدیر عامل اجرایی و مدیر ارشد اسپیس اکس است. علاوه بر آن طراح و مدیر اجرایی پروژه استارلینک، سولار سیتی، هایپرلوپ، خودرو های تسلا و… است. با نگاهی به حوزه های کاری او به نوآوری کارهای او می رسیم. به عنوان مثال خودروهای تسلا که همگی برقی هستند، جای خودروهای بنزینی یا گازی امروزی را خواهند گرفت.

ایلان ماسک مدتی پیش در توییتی، نام بیت کوین را در صفحه خود اضافه کرد. این کار او باعث رشد ۵ هزار دلاری بیت کوین شد. درباره علت این کار، در ابتدا گمانه زنی های زیادی شد. بعد از مدتی او اعلام کرد که بخشی از درآمد خود را تبدیل به بیت کوین کرده است. او از رمزارزی به نام دوج کوین هم حمایت کرد و این رمزارز را برای کودک خود خرید و از آن تعریف کرد. همین توصیف برای دوج کوین کافی بود تا رشد ۷ برابری را تجربه کند.

حدود چند روز قبل نیز او در توییتی با اینکه اعلام کرد که قیمت بیت کوین رشد زیادی داشته است و همین باعث افت ۵ درصدی شد. اما در ادامه اشاره کرد که خرید و نگهداری بیت کوین از پول نقد بهتر است. با این حال باید در این بازار با هوشمندی به خرید و فروش پرداخت.

ماینینگ کریپتوکارنسی چگونه است

ماینینگ کریپتوکارنسی چگونه است؟

شاید یکی از سوالاتی که تاکنون در ذهنتان بوده و به آن پاسخ داده نشده است، روش ماینینگ یا استخراج این رمزارزها است. در ابتدا باید بگوییم که این رمزارزهای رمزگذاری شده همگی نوعی عدد هستند که یک کد را ایجاد می کنند. این کد ها بر روی یک شبکه یا یک دفتر عمومی مشترک ثبت شده که به آن بلاک چین می گویند. در این بلاک چین، کل معاملاتی که انجام می شود، ثبت می شود. به کسانی که این رمزارزها را تولید می کنند، ماینر و به فرآیند انجام این کار ماینینگ می گویند.

برای اینکه بتوانید این رمزارزها را تولید کنید و یا به همان کدهای مخصوص برسید، نیاز به تجهیزاتی دارید. این تجهیزات شامل یک سیستم پردازشگر قوی، خنک کننده ها و یک اینترنت است. با این که تجهیزات به نسبت ساده ای دارد، اما برق مصرفی آن زیاد است. در ایران دستگاه های غیر مجاز زیادی شناسایی و توقیف می شود.

تعداد ارز بیت کوینی که در بین مردم در گردش است، ۱۸.۶۳ میلیون می باشد. تعداد کل بیت کوینی که قابل استخراج یا ماین می باشد ۲۱ میلیون بوده و تنها ۲.۳۷ میلیون آن قابل استخراج است. با توجه به اینکه در انتهای فرآیند استخراج هستیم و شرکت های بزرگی در دنیا کار ماینینگ را انجام می دهند، ممکن است قیمت آن بعد از اتمام، تغییرات زیادی کند.

برای آموزش کریپتوکارنسی از کجا باید شروع کرد؟

برای آموزش در این حوزه ابتدا باید با انواع رمزارزها آشنا شوید. با جستجویی در اینترنت متوجه خواهید شد که چه رمزارزهایی محبوبیت دارند. مهم تر از همه قدرت نقد شوندگی آن هاست که در کریپتوکارنسی های محبوب، نقدشوندگی قدرت بالایی دارد.

دومین عامل برای آموزش، یادگیری اصول فنی و تحلیل است. با اینکه دو نوع تحلیل تکنیکال و بنیادی در انواع بازار ها به کار می رود، در مورد کریپتوکارنسی ها به جز بیت کوین و اتریوم، تحلیل بنیادی سخت است. لذا یادگیری اصول تکنیکال کافی نبوده اما لازم است.

در نهایت برای ورود به این بازار باید کیف پول امنی را داشته باشید. اگر مایل هستید از صرافی های ایرانی و کیف پول آن ها استفاده کنید، صرافی نوبیتکس، از بهترین صرافی های بازار در ایران است. با ورود به سایت این صرافی و احراز هویت، می توانید به کیف پول خود ریال وارد کرده و رمزارز خرید و فروش کنید.

در نهایت هم باید درکنار آموزش های لازم، اخبار مهم دنیا را هم مرور کنید. این رمزارزها همگی برپایه قیمت دلار هستند. چون دلار ممکن است افزایش یا کاهش قیمتی را برای ما داشته باشد، لذا ممکن است ضرر ویا سود کنیم. به عنوان مثال ممکن است شما بیت کوینی به ارزش ۵۲ هزار دلار بخرید و هفته آینده ۵۳ هزار دلار شود. اگر دراین مدت دلار به اندازه ۲ درصد سقوط کند، شما سودی نکرده و سر به سر خواهید بود.

آموزش کریپتوکارنسی

قیمت کریپتوکارنسی ها چقدر است؟

قیمت رمز ارز بیت کوین

بیت کوین هم اکنون در قیمت ۵۲ هزار دلاری بوده و ریزش ۱۷ درصدی را طی چند روز اخیر تجربه کرده است.بیت کوین در سال ۱۳۹۶ یک پیک ۱۹ هزار دلاری را داشت و تا سال ۱۳۹۹ نتوانسته بود آن را بشکند. امروز اما نه تنها آن پیک را رد کرده بلکه به قیمت ۵۷ هزار دلار هم رسیده بود.

کریپتوکارنسی اتریوم

اتریوم با قیمت ۱۷۱۶ دلاری مانند بیت کوین ریزش داشته و از ۱۹۹۵ دلار به این قیمت رسیده است.اتریوم هم مانند بیت کوین یک سقف ۱۳۸۰ دلاری در سال ۱۳۹۶ داشت که در سال ۱۳۹۹ این سقف شکسته شد.

قیمت ارز دیجیتال بایننس کوین

بایننس کوین هم اکنون ۲۵۶ دلار بوده و در هفته اخیر ۹۵ درصد رشد داشته است.

پولکادات

پولکادات با رشد ۲۱ درصدی در هفته اخیر به قیمت ۳۵ دلار رسیده است.

کریپتوکارنسی لایت کوین

لایت کوین دیگر رمزارز محبوب با قیمت ۲۰۰ دلاری درحال معامله در بازار می باشد.

اصطلاحات کریپتوکارنسی

اصطلاحات کریپتوکارنسی چیست؟

با آموزش کریپتوکارنسی ها با یک سری اصطلاحاتی آشنا می شوید لازم است معنی آن ها را بدانید. اولین اصطلاحاتی که ممکن است با آن روبرو شوید، نام های اختصاری رمز ارز هاست. بیت کوین با نام اختصاری BTC، اتریوم با ETh، بایننس کوین با bnb و سایر رمز ارزها با نام اختصاصی خود نوشته می شوند.

دومین اصطلاح در دنیای دیجیتال رمزارزها، کوین و توکن است. تمام رمزارزهای اشاره شده در کنار سایر رمزارزها، همگی کوین هستند. حال تعدادی از این کوین ها، جفت ارزهایی دارند که به آن توکن می گویند. جفت ارزها یا توکن ها در ظاهر مانند کوین ها هستند اما از نظر ارزش بازاری بسیار پایین می باشند. به عنوان مثال کوین ترون با نماد TRX  دارای توکن هایی مانند SUN، Live، Dice و … است. برای خرید این توکن ها اول باید ترون بخرید و سپس آن را به این توکن ها تبدیل کنید. درادامه به سایر اصطلاحات موجود به صورت موردی اشاره می شود.

  • وایت پیپر یا گزارش عملکرد کوین درمورد جزییات طرح یا سیستم
  • آلت کوین یا رمز ارزهای ایجاد شده بعد از بیت کوین
  • هارد فورک یا تغییرات اساسی در پروتکل رمزارز
  • هش یا اثر انگشت دیجیتالی
  • پامپ یا افزایش قیمت و دامپ یا کاهش قیمت
  • نهنگ یا افرادی که با سرمایه زیاد باعث افت و خیز قیمت می شوند
  • خرس ها یا افرادی که همیشه حس بدبینی به بازار دارند.
  • گاو ها یا کسانی که نسبت به افزایش سرمایه خود امیدوارند
  • 9Exchange یا صرافی
برترین کریپتوکارنسی ها

برترین کریپتوکارنسی ها چیست؟

در نهایت برای افرادی که در این بازار کریپتوکارنسی ها تازه کار هستند و قصد دارند با بهترین رمزارزها آشنا شوند، در این قسمت به برترین ها اشاره می شود.

کریپتوکارنسی بیت کوین

 غول بازار رمزارزها که در مورد آن بسیار اشاره شد. در ارزش آن تنها این مثال کافی است که اگر شخصی در سال ۱۸۹۹ با دلار هزارتومنی و قیمت یک دهم دلاری بیت کوین، ده عدد بیت کوین به قیمت هزار تومان خریده بود، هم اکنون نزدیک به ۱۲ میلیارد سرمایه داشت.

اتریوم

اتریوم با اینکه با فاصله زیادی نسبت به بیت کوین معرفی شد، اما قراردادهای هوشمندش باعث محبوبیت سریع آن شد.

ریپل

ریپل رمزازی است که توسط موسسات مختلف مورد استفاده قرار می گیرد و سرعت انتقال بالایی دارد. تراکنش های صورت گرفته با ریپل بسیار از سایر رقبا متمرکزتر است.

بیت کوین کش

دیگر رمزارز محبوب که تاکنون به آن کمتر اشاره شد بیت کوین کش است. این رمزارز که از مشتقات بیت کوین می باشد، توسط ماینر ها و توسعه دهندگان بیت کوین ساخته شد. یک مزیت مهم این رمزارز، قیمت پایین کارمزد آن و سرعت بالای تراکنش می باشد.

بیت کوین اس او وی

بیت کوین ساتوشی ویژن یا اس او وی، از جدیدترین رمزارزها است که سعی دارد جای بیت کوین کش را بگیرد. لذا برای سرمایه گذاران بسیار مطلوب می باشد.

تتر

تتر نوعی استیبل کوین است. به این معنی که توسط یک ذخیره ارزی پشتیبانی شده و قیمت آن همیشه در قیمت یک دلار نگهداری می شود. برای افرادی که در بازار کریپتوکارنسی ها کار می کنند، درمواقعی که نیاز به حفظ دارایی خود از ریزش یک کوین دارند، آن را می توانند به تتر تبدیل کنند.

کریپتوکارنسی لایت کوین

لایت کوین در سال ۲۰۱۱ یک هارد فورک بیت کوین را به دو قسمت بیت کوین و لایت کوین تقسیم کرد. سرعت تراکنش لایت کوین از بیت کوین بالاتر رفته و این باعث شد تا ماین آن مورد استقبال قرار بگیرد.

ای او اس

رمز ارزی بوده که در سال ۲۰۱۷ راه اندازی شد. پلتفورم آن به گونه ای بوده که در کسری از ثانیه میلیون ها تراکنش را بدون کارمزد منتقل می کند.

کریپتوکارنسی بایننس کوین

بایننس یک صرافی جهانی بوده که از ۱۰۰ رمزارز پشتیبانی می کند. این شرکت در سال ۲۰۱۹ امکان خرید بیت کوین، اتریوم، لایت کوین و ریپل را از طریق کارت های اعتباری فراهم کرد. سپرده گذاری و برداشت از این صرافی رایگان است.

مونرو

مونرو دیگر رمزارزی است که به دلیل الگوی ساده استخراج آن مورد استقبال قرار گرفته است. یکی دیگر از مهم ترین عواملی که باعث قرارگیری این رمز ارز در لیست ده کریپتوکارنسی برتر شده است، حفظ حریم خصوصی و امنیت بالای آن است. تراکنش هایی که در بستر مونرو انجام می شود، غیر قابل ردگیری می باشد.

سوالات متداول در مورد کریپتوکارنسی ها

کریپتوکارنسی چیست؟

کریپتوکارنسی یا رمزارزها، پول های دیجیتالی هستند که تعدادی از آن ها قابل استخراج می باشند.

برترین رمزارزها یا کریپتوکارنسی ها چیست؟

بیت کوین، اتریوم، ریپل، لایت کوین، بایننس کوین و …

ماجرای ایلان ماسک و کریپتوکارنسی ها چیست؟

ایلان ماسک با توییت هایی از بیت کوین و دوج کوین حمایت کرد و باعث افزایش قیمت این رمزارزها شد.

قیمت محبوب ترین رمزارزها چقدر است؟

در حال حاضر و در اواخر سال ۱۳۹۹ قیمت بیت کوین ۵۲ هزاردلار و اتریوم ۱۷۰۰ دلار می باشد.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: ۰ میانگین: ۰]