در این مقاله به رتبه بندی ارزهای دیجیتال پرداخته ایم. به شکلی که با مطالعه این مقاله به راحتی می توانید به اطلاعات مورد نیاز خود دست پیدا کنید. چرا که در ابتدای ورود به بازار سرمایه گذاری دیجیتال جهانی، اغلب سرمایه گذار ها از شرایط کار با خبر نمی باشند. همین بی اطلاعی شرایطی را برای ان ها رقم می زند، که باعث شکست آن ها در ابتدای مسیر می شود. در این مقاله با بررسی و تحلیل انواع مختلف و نام آشنای ارز دیجیتال، اطلاعات دقیقی را برای تازه کار ها ارائه خواهیم کرد.
رتبه بندی ارزهای دیجیتال به چه صورت است؟
در این بخش از مقاله به بررسی و تحلیل رمز ارز های دیجیتال موجود در بازار سرمایه پرداخته ایم. به شکلی که تحلیل و بررسی این رمز ارز های دیجیتال کار ساده ای نمی باشد. چرا که هر ساله و با گذشت زمان و پیشرفت فناوری های نوین، این رتبه بندی دست خوش تغییر می شود. به صورتی که رمز ارز های جدید و به روز رسانی شده ای خود را در بازار به نمایش می گذارند. این بخش از مقاله را به تحلیل کلی این رمز ارز های پایه اختصاص داده ایم.
این روز ها که جهان اطراف در حال تغییر آن هم با رشدی غیر قابل وصف می باشد. بخش عمده ای از این تغییر ها بر دوش بازار سرمایه هوشمند جهانی می باشد. به شکلی که در پس این تغییر ها و تحول هایی که جهان را به خود درگیر کرده است، واحد های پول نیز دست خوش تغییر شده اند. این روز ها می بینیم که ارز های دیجیتال دائما در حال رشد و افزایش خدمات خود هستند. از طرفی اغلب افراد جامعه با این رمز ارز های پایه، درگیر می باشند. این در حالی است، که تعداد بسیاری رمز ارز دیجیتال اختراع شده اند و در حال حاضر بازار را به دست گرفته اند.
اما تنها ۱۰ مورد از این رمز ارز های پایه و موجود در بازار سرمایه که در بالای جدول رتبه بندی قرار دارند، توانسته اند که ۸۵ درصد از سهم بازار و مبادلات را از آن خود کنند. حال می توان بهترین رمز ارز های دیجیتال را بر اساس خدماتی که ارائه می کنند یا بر اساس نوسان هایی که در بازار به آن ها وارد می شود، مورد تحلیل و بررسی قرار داد.
رتبه بندی ارزهای دیجیتال جهان چگونه است؟
این مقاله به صورت اختصاصی به رتبه بندی ارزهای دیجیتال پرداخته است. برای آن که بتوان یک رمز ارز دیجیتال را جز بهترین ها در نوع خود دانست، فاکتور های مختلفی مورد نیاز است. به شکلی که برای رتبه بندی این رمز ارز های موجود در بازار جهانی سرمایه هوشمند، باید در ابتدا مواردی را که این رمز ارز ها را بر آن اساس رتبه دهی می کنیم، مشخص کرد.
یکی از نکاتی که در مورد ارز های دیجیتال مطرح است، بررسی معیار های فانتدامنتال می باشد. سایت های بسیاری بر این اساس به بررسی و تحلیل ارز های دیجیتال پرداخته اند. البته یکی از این سایت ها که در نوع خود بی نظیر است، FACS می باشد. این مقاله نیز بر اساس همان سایت و تحلیل های نوشته شده است.
بیت کوین در رتبه بندی ارزهای دیجیتال
بیت کوین که یکی از رمز ارز های موجود در بازار دیجیتال می باشد. در اغلب رتبه بندی های جهانی و بررسی ها و یا تحلیل ها مقام اول را دارا می باشد. این در حالی است، که این رمز ارز پایه موجود در بازار سرمایه، دارای حجم مبادله های بسیاری است. اگر چه بیت کوین نیز که به شاه رمز ارز های دیجیتال شهره است، دارای عیب هایی می باشد. اما از آن جایی که اولین رمز ارز پایه می باشد، که در جهان پایه گذاری شده است، هم چنان در صدر جدول تقاضا قرار دارد.
زمانی که حرف از عیوب بیت کوین به میان می اید، شاید بتوان تنها قرار داد های هوشمند و این فناوری را ضعف آن دانست. فناوری نوینی که بسیاری از رمز ارز های موجود در بازار جهانی هوشمند، آن را در دست دارند. اما بیت کوین هم چنان از آن بی نسیب مانده است. بیت کوین که با نام اختصاری BTC نامیده می شود، سال ۲۰۰۸ میلادی بود، که در جهان خود را به نمایش گذاشت. این رمز ارز پایه با ورود به دنیای هوشمند، مسیر بسیاری از سرمایه گذاری های بزرگ دنیا را تغییر داد. به شکلی که تا به الان نیز هم چنان در ابتدای جدول کوین ها ایستاده است.
اتریوم
اتریوم یکی از رمز ارز های موجود در بازار سرمایه هوشمند جهانی است، که این روز ها بسیار مورد توجه واقع شده است. این در حالی است، که این رمز ارز پایه در مقام دوم جهان قرار دارد. اتریوم در همه رتبه بندی ارزهای دیجیتال در مقام اول و بیش تر دوم قرار دارد. این رمز ارز دیجیتال را با نام ملکه بازار سرمایه هوشمند می خوانند.
اتریوم را با نام اختصاری ETH می شناسند. این رمز ارز دیجیتال که با هدف راه اندازی یک شبکه جدید و رفع عیوب بیت کوین روی کار آمده بود. نتوانست به هدف اصلی خود دست پیدا کند. اما به روز رسانی هایی را به نسبت بیت کوین انجام داده بود، که او را در مقام دوم نگه داشت.
اتریوم یکی از پیشگام های راه اندازی سیستم قرار داد های هوشمند به حساب می اید. به همین خاطر است، که شهرت بالایی دارد. البته درست است، که بسیاری تنها برای قرار داد های هوشمند خود به این رمز ارز دیجیتال مراجعه می کنند. اما اتریوم و یا همان ای تی اچ، برتری هایی به نسبت بیت کوین دارد، که آن را متمایز کرده است.
برای مثال اگر کسی به دنبال سرمایه گذاری آن هم با سرعتی بالا و خوب می باشد، بهتر است تا اتریوم را در راستای انتخاب های خود قرار دهد. چرا که بیت کوین از سرعت پایینی برخوردار می باشد و در عین حال حجم معادلات آن محدود است.
رتبه بندی ارزهای دیجیتال چین چگونه می باشد؟
در این قسمت از مقاله به بررسی و تحلیل رمز ارز های دیجیتال می پردازیم. به شکلی که در رتبه بندی ارزهای دیجیتال، این بار چین و رمز ارز های آن را مورد هدف قرار داده ایم. این قسمت از مقاله را از سایت CCID بهره گرفته ایم. این سایت که سال ها می باشد، به تحلیل و بررسی و در عین حال رتبه بندی ارزهای دیجیتال می پردازد، به تازگی هفدهمین تحلیل خود را نیز ارائه کرد.
این تحلیل که در روز ۱۰ ماه آوریل سال گذشته منتشر شد، ۳۷ رمز ارز پایه را مورد تحلیل قرار داده است. به شکلی که این ۳۷ مورد رمز ارز دیجیتال، بر اساس ۳ معیار مشخص شده اند. در این قسمت این سه معیار را به صورت موردی بیان خواهیم کرد :
- فناوری پایه
- کاربرد های رمز ارز ها
- نوآوری و به روز رسانی رمز های دیجیتال
ایاس و رتبه بندی ارزهای دیجیتال
ایاس که این روز ها در میان بلاک چین ها بسیار غوغا کرده است. در نظر سایت و تحلیل گر های CCDI، رتبه اول را به خود اختصاص داده است. درست است، که بیت کوین در بازار هوشمند جهانی سرمایه پر تقاضا ترین ارز دیجیتال است. اما در این تحلیل و بررسی و معیار هایی که برای آن اتخاذ شده است، رتبه ۱۴ جدول را از آن خود کرده است. ایاس را سرمایه گذار ها با نام EOS می شناسند البته بهتر است بگوییم که در تحلیل های سال گذشته نیز بیت کوین در مقام ۱۱ جدول و ایاس هم چنان در صدر جدول حضور داشت.
این شکل از دارایی دیجیتال به دلیل تازه تاسیس بودن، هنوز طرفدار های خود را پیدا نکرده است. چرا که در بازار سرمایه جهانی و بر اساس تعداد تقاضا و یا حجم مبادلات در مقام ۲۲ جدول قرار دارد. هر واحد از این رمز ارز پایه موجود در بازار سرمایه جهانی، با قیمت ۹۸ هزار تومان در صرافی های ایرانی مبادله می شود. این رمز ارز نیز همانند دیگر رمز ارز های دیجیتال، این روز ها با سقوط عجیبی همراه بوده است. به شکلی که نمودار آن هم چنان منفی و رو به پایین در حرکت است.
ترون
ترون که یکی از محبوب ترین رمز ارز های موجود در بازار سرمایه می باشد، در رتبه دوم CCID قرار گرفت. رتبه بندی ارزهای دیجیتال این بلاک چین مطرح را در مقام ۲۴ جدول قرار داده اند. اما این تنها به این دلیل می باشد، که ترون بسیار نو ظهور می باشد. چرا که این رمز ارز پایه موجود در بازار سرمایه جهانی دیجیتال، از حجم مبادلات بالایی بهره مند نیست.
این در حالی است، که این رمز ارز پایه به روز رسانی های بسیاری داشته است و فرآیند ماینینگ خود را به شکلی درآورده است، که برای تمامی اشخاص با هر گونه سیستمی قابل انجام باشد. این مزیت ها باعث شده است، تا ترون در رتبه بندی هایی که قابلیت و نواوری را مد نظر دارد، در جایگاه خوبی قرار گیرد.
این رمز ارز دیجیتال که در ابتدا با شکلی جاه طلبانه روی کار آمد. از جمله رمز ارز های موجود در بازار سرمایه می باشد، که طوفانی وارد شد. به شکلی که هدف آن از ابتدا راه اندازی یک اینترنت کاملا غیر متمرکز بود. به شکلی که هیچ نهاد و یا سازمان دولتی نتواند آن را مورد بررسی قرار دهد. این قابلیت این امکان را به مشتری ها و یا متقاضی های این رمز دیجیتال می دهد. تا بدون هیچ گونه دغدغه و با آرامش خیال به معامله های خود بپردازند.
ریپل در رتبه بندی ارزهای دیجیتال
ارز دیجیتال ریپل، از جمله رمز ارز هایی است، که در رتبه بندی ارزهای دیجیتال از مقام خوبی برخوردار می باشد. این رمز ارز دیجیتال با نام و علامت اختصاری XPR نشان داده می شود. البته بهتر است بدانید، که این رمز ارز پایه در ابتدا با هدف اینکه یک بلاک چین باشد، وارد بازار نشد. بلکه خود شرکت ریپل ( Ripple ) برای تراکنش ها و قرار داد های خود دست به راه اندازی این رمز ارز دیجیتال زد. این رمز ارز که در ابتدا با هدف یک پروتکل تراکنش روی کار آمد. با نام پروتکل ریپل بیش تر در میان سرمایه گذار ها شناخته شده است.
البته جالب است بدانید، که این رمز ارز دیجیتال در ابتدا در سال ۲۰۰۴ میلادی بود، که به عنوان یک ایده مطرح شد. یعنی ۴ سال قبل از آن که رمز ارز مشهور بیت کوین که بازار سرمایه هوشمند را در دست گرفته است، خلق شده باشد. سازنده و ایده پرداز این رمز ارز، که ریپل نامیده می شود، رایان فوگر می باشد.
رایان فوگر که یکی از سرمایه گذار ها و مهره های اصلی شرکت ریپل می باشد. به دلیل آن که در سر ایده راه اندازی یک بیزینس غیر متمرکز را می پروراند، این رمز ارز را طرح ریزی کرد. او که می خواست تا مشتری های شرکت خود را با عدم تمرکز دولت شگفت زده کند، این ایده را در ذهن متصور شد. این رمز ارز دیجیتال در نهایت با برداشت های اولیه و کاربرد هایی که مد نظر شرکت بود، در سال ۲۰۱۱ میلادی توانست خود را راه بیاندازد.
بیت کوین کش در رتبه بندی ارزهای دیجیتال
بیت کوین کش از جمله دیگر رمز ارز های دیجیتال موجود در بازار سرمایه هوشمند جهانی می باشد. این رمز ارز دیجیتال که از شهرت خوبی برخوردار می باشد. این روز ها بخش عمده ای از بازار را از آن خود کرده است. این در حالی است، که این رمز ارز پایه، کاملا تازه تاسیس می باشد.
این رمز ارز دیجیتال، زیر مجموعه بیت کوین می باشد. به شکلی که برای انجام فرآیند های کوچک بیت کوین و فعالیت های خرده پا طراحی شد. سال ۲۰۱۷ میلادی بود که بیت کوین کش پا به عرصه جهانی گذاشت.
رتبه بندی بایننس کوین و یا BNB در ارز های دیجیتال
بایننس کوین که این روز ها در بازار سرمایه جهانی خود را به خوبی نشان داده است. از جمله رمز ارز های دیجیتال موجود در بازار سرمایه می باشد. این رمز ارز دیجیتال که در رتبه بندی ارزهای دیجیتال مقام سوم را دارد، مانند دیگر رمز ارز های دیجیتال در ضرر است. این رمز ارز دیجیتال در سال ۲۰۱۷ میلادی بود، که وارد بازار شد. این رمز ارز دیجیتال در ابتدای ورود خود تنها بر اساس بیت کوین و یا اتریوم کار می کرد و خرید و فروش می شد.
آخرین رتبه بندی ارزهای دیجیتال چگونه است؟
طبق آخرین رتبه بندی که در سایت مهم و پر کاربرد CCID انجام شده است. رتبه بندی ارزهای دیجیتال به شکلی رقم خورده است، که سه رمز ارز فعال و پویا در بازار به شکلی که در قسمت زیرین موردی بیان شده است، رتبه بندی شده اند. این رمز ارز ها و ملاک انتخاب شان تنها بعد فناوری و نواوری را در نظر گرفته است. به شکلی که حجم مبادلات سالانه در نظر گرفته نشده است.
- ایاس
- رمز ارز ترون
- ارز دیجیتال اتریوم
آمار و نمودار رتبه بندی ارزهای دیجیتال
در نمودار ها و رتبه بندی هایی که برای ارزهای دیجیتال در نظر گرفته می شود، فاکتور های مختلفی مد نظر است. برای مثال این روز ها که اوضاع بازار هوشمند جهانی خوب نمی باشد. شاید بتوان ملاک افراد را آینده هر یک از رمز ارز های دیجیتال و یا درصد سود و ضرر آن دانست. این در حالی است، که امروز رمز ارز بیت کوین نیز که پادشاه رمز ارز های دیجیتال است، برای باری دیگر ریخت. این اتفاق خبر از اوضاع نا به سامان بورس و بازار سرمایه جهانی می دهد.
در این بازار خراب و پر تلاطم که بسیاری در حال ضرر هستند و سرمایه خود را از دست می دهند. هم چنان رمز ارز هایی موجود می باشند، که سود می دهند. به شکلی که نمودار آن ها سبز رنگ و صعودی است. یکی از این رمز ارز های دیجیتال ای دی ای و یا کاردانو می باشد. این رمز ارز دیجیتال از جمله رمز ارز های تازه کار است، که به خوبی سود می دهد.
رتبه بندی ارزهای دیجیتال در FCAS چطور می باشد؟
رتبه بندی ارزهای دیجیتال ملاک های خاصی را در بر دارد. به شکلی که هر یک از سایت های جهانی که به تحلیل و بررسی رمز ارز های دیجیتال می پردازند. ملاک ها و معیار های خاص خود را در نظر می گیرند. سایت مشهور و پر طرفدار FCAS که یکی از ملاک های بررسی بسیاری از سرمایه گذار های بزرگ می باشد. ملاک و معیار خود را بر اساس حجم مبادلات روزانه و تقاضای سرمایه گذار ها گذاشته است.
به شکلی که بر این اساس می توان رمز ارز های دیجیتال و یا بهتر است بگوییم، ۱۰ رمز ارز دیجیتال برتر را به شکل زیر و به صورت موردی بررسی و تحلیل کرد :
- بیت کوین
- اتریوم
- بایننس کوین
- تدر
- ارز دیجیتال کاردانو
- پولکادات
- رمز ارز ریپل
- لایت کوین
- چین لینک
- بیت کوین کش
رتبه بندی صرافی ارزهای دیجیتال چطور است؟
در این قسمت از مقاله به معرفی ۵ صرافی آنلاین و دیجیتال جهانی می پردازیم. به شکلی که این ۵ مورد در نوع خود بهترین می باشند. ملاک برتر بودن شان نیز، تقاضای بسیار از سمت سرمایه گذار ها و حجم مبادله هایی است، که در طول روز انجام می دهند.
صرافی والکس
صرافی والکس از جمله صرافی های آنلاین و اینترنتی محبوب بازار می باشد، که این روز ها با تقاضای بسیاری از سمت سرمایه گذار ها رو به رو است. این صرافی مشهور که یکی از سایت های قدیمی در حوزه رمز ارز های دیجیتال می باشد، مشتری های مخصوص به خود را دارا می باشد.
این صرافی سال های پیش توسط جمعی از دانشجو های دانشگاه شریف ساخته شده است. به شکلی که این صرافی بخش عمده ای از شهرت خود را به دلیل ارائه اغلب رمز ارز های دیجیتال موجود در بازار پیدا کرده است.
صرافی اوکی اکس
صرافی اوکی اکسچینج از دیگر صرافی های مطرح می باشد. به شکلی که این صرافی تمامی ارز هایی که در رتبه بندی ارزهای دیجیتال قرار دارند، را پوشش می دهد. این صرافی را می توان بعد از والکس برترین صرافی دانست. این صرافی شکل و ظاهری بسیار مدرن دارد، که نظر سرمایه دار را به خود جلب می کند. کیف پول هایی که این سایت صرافی در اختیار مشتری های خود می گذارد، بسیار امن و پر کاربرد هستند.
البته این سایت صرافی ایرانی، بدون عیب و ایراد نمی باشد. یکی از ایراد های عمده ای که می توان به آن گرفت، قیمت بالا آن می باشد. قیمت بالایی که این صرافی دارد، باعث شده تا بسیاری از معامله در آن منصرف شوند.
صرافی گرندکس و یا grandex
صرافی گرندکس از جمله دیگر صرافی های مطرح موجود در ایران می باشد. این صرافی به صورت اینترنتی و مجازی فعال می باشد. این صرافی در ابتدا با هدف ایجاد امنیت و جلب اعتماد مشتری روی کار آمد. به شکلی که بتواند با کمک به هر یک از سرمایه گذار ها کسب و کار آن ها را پر رونق کند. البته درست است، که این صرافی به شکل اینترنتی فعال می باشد. اما به صورت حضوری نیز در صورت تمایل می توانید به آن مراجعه کنید.
در این صرافی پروتکل های امنیتی به شکلی بسیار درست رعایت می شود. این در حالی است، که این صرافی از ابتدا که احراز هویت صورت می گیرد و تا زمانی که سرمایه گذار به معامله می پردازد، از اطلاعات او نهایت نگه داری را به عمل می آورد.
صرافی اکسیر
صرافی اکسیر نیز بعد از سه صرافی که در بالا نام برده شده اند، بهترین صرافی ایرانی است. این صرافی که سال ها است، در این زمینه فعال است و شرایط خوبی را برای مراجعه کننده های خود فراهم آورده است. البته یکی از مشکل هایی که می توان به این صرافی گرفت، احراز هویت از راه دور و به صورت مجای است. این شرایط، حالتی را برای سرمایه گذار به وجود می آورد، که ممکن است اطلاعات او مورد حمله قرار گیرد.
صرافی رابکس و یا rabex
صرافی رابکس یکی از صرافی های مطرح ایرانی است. این صرافی که به صورت دیجیتال و اینترنتی کار می کند، از شهرت بالایی برخوردار می باشد. تنوعی که این سایت صرافی برای ارز های دیجیتالی ارائه کننده خود در نظر دارد، یکی از مهم ترین مزیت های آن به شمار می رود.
سوالات متداول
ترون از نظر سایت CCID در رتبه دوم قرار دارد.
بایننس کوین در سال ۲۰۱۷ میلادی روی کار آمد.
رمز ارز ریپل با نام اختصاری XPR شناخته می شود.
هدف از ساخت و طرح ریزی رمز ارز اتریوم، رفع عیوب بیت کوین بود.