بازیگران مرد دهه پنجاه در سینما و تلویزیون ایران نقش های بسیار ماندگار را ایفا کردند. اکثر بازیگران مرد دهه ۵۰ در، دهه ۷۰ وارد سینما و تلویزیون شدند و توانستند جزو چهره های پرطرفدار دنیای سینما شوند و نقش های ماندگاری را خلق کنند. در ادامه مطلب مقاله به معرفی برترین بازیگران مرد دهه ۵۰ می پردازیم.
بازیگران مرد دهه پنجاه چه افرادی می باشند؟
بازیگران مرد دهه پنجاه جزو سلبریتی های ثروتمند ایران محسوب می شوند. این افراد در کارگردانی و مجری گری هم فعالیت گسترده ای دارند. به معرفی این افراد می پردازیم.
احمد مهرانفر از بازیگران مرد دهه پنجاه
احمد مهرانفر در تاریخ ۱۰ خرداد سال ۱۳۵۴ در شهر کاشان متولد شد و فعالیت خود را در حرفه بازیگری سینما و تلویزیون از سال ۱۳۷۹ آغاز کرد. احمد مهرانفر فارغ التحصیل رشته کارگردانی از دانشکده هنرهای زیبا می باشد. احمد مهرانفر در سال ۱۳۸۷ فعالیت خود را به طور حرفهای در تئاتر آغاز کرد و در کنار بازیگرانی همچون پرویز پرستویی، پانته آ بهرام، امیرجعفری، مهتاب نصیرپور و حبیب رضایی نقش های تئاتری زیادی را تجربه کرده است. برای اولین بار در فیلم نان عشق و موتور ۱۰۰۰ در سینمای ایران شهرت پیدا کرد. شهرت احمد مهرانفر برای نقش آفرینی در نقش ارسطو عامل در سری مجموعه های پایتخت می باشد و همچنین در سریال چک برگشتی به عنوان بازیگردان نیز نقش داشت.
امیر جعفری
امیر جعفری در تاریخ ۱۰ شهریور سال ۱۳۵۳ در تهران متولد شد. او فارغ التحصیل رشته مدیریت بازرگانی از دانشگاه آزاد اسلامی اراک می باشد. همسر آقای امیر جعفری خانم ریما رامین فر بازیگر محبوب سینمای تلویزیون ایران می باشد و فرزند آن ها آیین جعفری می باشد. امیر جعفری بازیگری را در یک دوره دو ساله زیر نظر حمید سمندریان آموخت و تا به حال ۵ بار از جشنواره تئاتر فجر برنده جایزه شده است. او بازیگری را در سینما در سال ۱۳۸۶ در بازی در فیلم نان عشق و موتور ۱۰۰۰ آغاز کرد.
امیر حسین رستمی
امیر حسین رستمی در تاریخ ۱۲ بهمن سال ۱۳۵۴ در تهران به دنیا آمد. او فعالیت خود در حرفه بازیگری را از سال ۱۳۷۷ آغاز کرد. او یک دوره هنرجو کارگاه آزاد بازیگری به مدیریت امین تارخ در سال ۱۳۸۲ بوده است و فعالیت خود را در سینما با فیلم فقط چشماتو ببند آغاز کرد. از فیلم ها و سریال های امیرحسین رستمی می توان به مجموعه تلویزیونی دودکش در سال ۱۴۰۰به کارگردانی برزو نیک نژاد و تهیه کنندگی زینب تقوایی، مجموعه تلویزیونی ۰۲۱ در سال ۱۳۹۹ به کارگردانی سید جواد رضویان و سیامک انصاری و تهیه کنندگی مهدی فرجی اشاره کرد.
امیر حسین صدیق
امیر حسین صدیق در تاریخ ۸ آبان سال ۱۳۵۱ در تهران به دنیا آمد و فعالیت خود را در حرفه بازیگری از سال ۱۳۷۳ آغاز کرده است. زمانی که تنها هفت سال داشت در یک تصادف رانندگی پدرش علی صدیق را از دست داد و در کودکی به عضویت کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان درآمد. او از کلاس های تئاتر و با بازی در مجموعه زیزیگولو در نقش پدر زی زی گولو به کارگردانی مرضیه برومند به شهرت رسید.
امین زندگانی
امین زندگانی در تاریخ ۵ شهریور سال ۱۳۵۱ در تهران متولد شد و فعالیت خود را در حرفه بازیگری از سال ۱۳۷۰ آغاز کرد فارغ التحصیل رشته کارشناسی بازیگری تئاتر از دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز می باشد. او فرزند سیاوش زندگانی از استادان موسیقی نامدار ایران و برادر امید زندگانی می باشد؛ امین زندگانی در سال ۱۳۷۰ با ورود به دانشگاه هنر و تحصیل در این رشته وارد عرصه هنر شده و به ترتیب در نمایش های سریال هایی مثل مختار، عروسک پریشان به فعالیت پرداخت.
بابک حمیدیان از بازیگران مرد دهه پنجاه
بابک حمیدیان در سال ۱۳۵۹ در شهر تهران متولد شد و فعالیت خود را در سینما تلویزیون و تئاتر از سال ۱۳۸۲ آغاز کرد. او فارغ التحصیل رشته نمایش با گرایش طراحی صحنه از دانشگاه آزاد اسلامی می باشد. از فیلم ها و سریال های بابک حمیدیان می توان به فیلم سینمایی روز بلوا در سال ۱۳۹۸، فیلم سینمایی مغز استخوان در سال ۱۳۹۸ اشاره کرد.
برزو ارجمند
برزو ارجمند در تاریخ ۷ فروردین سال ۱۳۵۴ در مشهد متولد شد و در حرفه های بازیگری، خوانندگی، نوازندگی، نویسندگی و کارگردانی نیز فعالیت می کند. از فیلم ها و سریال های برزو ارجمند می توان به فیلم سینمایی برای مرجان در سال ۱۳۹۹ به کارگردانی حمید زرگر نژاد، فیلم سینمایی انفرادی در سال ۱۳۹۸ به کارگردانی مسعود اطیابی اشاره کرد.
بهرام رادان
بهرام رادان یکی از خوشتیپ ترین بازیگران مرد ایرانی در تاریخ ۸ اردیبهشت سال ۱۳۵۸ در تهران متولد شد و فعالیت خود را در حرفه بازیگری، خوانندگی و تهیه کننده موسیقی از سال ۱۳۷۸ آغاز کرد. او فارغ التحصیل رشته مدیریت بازرگانی از دانشگاه آزاد اسلامی نیز می باشد. او دوره های بازیگری را در سال ۱۳۷۸ در آموزشگاه هیوا فیلم گذراند. از فیلم ها و سریال های بهرام رادان می توان به فیلم سینمایی شور عشق در سال ۱۳۷۹ به کارگردانی نادر مقدس اشاره کرد.
بهنام تشکر
بهنام تشکر در تاریخ ۴ بهمن سال ۱۳۵۵ در شهر بندر انزلی متولد شد. او فعالیت خود را در حرفه بازیگری، صداپیشگی و دوبلوری از سال ۱۳۷۵ آغاز کرد. بهنام تشکر فارغ التحصیل رشته اقتصاد بازرگانی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه می باشد. از فیلم ها و سریال های بهنام تشکر می توان به فیلم سینمایی زندانی ها به کارگردانی مسعود ده نمکی در سال ۱۳۹۷، فیلم سینمایی رستاخیز به کارگردانی احمدرضا درویش در سال ۱۳۹۱، فیلم سینمایی به امید دیدار از سال ۱۳۸۹ تا سال ۱۳۹۰ به کارگردانی محمد رسول آف اشاره کرد.
بیژن بنفشه خواه
بیژن بنفشه خواه در تاریخ ۱ فروردین سال ۱۳۵۲ در تهران متولد شد و تحصیل رشته نقاشی دانشگاه آزاد واحد تهران مرکزی می باشد. او در فیلم ها و مجموعه های طنز این چند نفر، بدون شرح، مرده ۲۰۰۰ چهره، قهوه تلخ ، ساختمان پزشکان، پژمان، لیسانسه ها، ایفای نقش کرده است. از سریال های بیژن بنفشه خواه می توان به سریال فوق لیسانسه ها در سال ۱۳۹۸ به کارگردانی سروش صحت اشاره کرد.
پارسا پیروز فر
پارسا پیروزفر در تاریخ ۲۲ شهریور سال ۱۳۵۱ در شهر تهران متولد شد مهارت خود را در حرفه بازیگری، کارگردان، تئاتر، نقاشی، نمایشنامه نویس و مترجمی از سال ۱۳۷۰ آغاز کرده است؛ او فارغ التحصیل رشته نقاشی از دانشکده هنر های زیبای دانشگاه تهران نیز می باشد.
پژمان بازغی
پژمان بازغی در تاریخ ۱۹ مرداد سال ۱۳۵۳ در تهران متولد شد و فعالیت خود را در حرفه بازیگری از ۱۳۷۲ آغاز کرد و با خانم مستانه مهاجر در سال ۱۳۸۶ ازدواج کرد و فرزند آن ها نفس بازغی می باشد. از فیلم ها و سریال های پژمان بازغی می توان به فیلم سینمایی چهارم در سال ۱۳۹۹ به کارگردانی علیرضا امینی اشاره کرد.
پژمان جمشیدی
پژمان جمشیدی در تاریخ ۲۰ شهریور سال ۱۳۵۶ متولد شد. او فعالیت خود را در ورزش فوتبال از سال ۱۳۷۳ آغاز کرد و هم اکنون جزو بازیگران و پیشکسوتان فوتبال ایران می باشد. از فیلم ها و آثار پژمان جمشیدی می توان به فیلم بی مادر در سال ۱۴۰۰ به کارگردانی مرتضی فاطمی می توان اشاره کرد.
پوریا پورسرخ
پوریا پورسرخ در تاریخ ۱۴ تیر سال ۱۳۵۶ متولد شد. هم اکنون سن پوریا پورسرخ (که یکی از مدعی ها برای پولدارترین بازیگر ایران می باشد) ۴۴ سال می باشد. او فعالیت خود را در حرفه بازیگری از سال ۱۳۸۰ آغاز کرد. از فیلم های این بازیگر می توان به فیلم تکخال به کارگردانی مجید مافی در سال ۱۳۹۹، فیلم عروس خیابان فرشته به کارگردانی مهدی خسروی در سال ۱۳۹۹ اشاره کرد.
حامد بهداد از بازیگران مرد دهه پنجاه
حامد بهداد در تاریخ ۲۶ آبان ۱۳۵۲ در مشهد متولد شد. حامد بهداد در حرفه هایی مانند هنر پیشه، خواننده، صداپیشه، عکاس، تهیه کننده، دوبلور، نوازنده گیتار ، نوازنده درامز بوکسور، فعالیت می کند. او حرفه بازیگری را از سال ۱۳۷۹ آغاز کرد و فرزند اول خانواده است؛ یک برادر کوچکتر از خودش به نام حسام دارد و در تهران زندگی می کرده است. او پس از آغاز جنگ به همراه خانواده خود به نیشابور مهاجرت کردند و تحصیلات مقطع راهنمایی را در آن جا گذراند و پس از دوران دبیرستان به همراه خانواده در مشهد سپری کرد؛ او فارغ التحصیل رشته بازیگری تئاتر از دانشگاه آزاد اسلامی تهران می باشد.
حسام نواب صفوی
سید حسام الدین نواب صفوی در تاریخ ۲۲ شهریور سال ۱۳۵۳ در تهران متولد شد. او در حرفه بازیگری و در رشته وکالت فعالیت می کند و از سال ۱۳۷۵ بازیگری را آغاز کرده است. او دوره های بازیگری خود را در کلاس های حمید سمندریان گذراند و اولین بار در سریال بازگشت به خانه به کارگردانی مسعود نوابی جلوی دوربین رفت. او سه برادر به نام های هومن، حسین و حسن دارد. که دو تن از آن ها در آمریکا و دیگری در آفریقا زندگی می کنند.
حمید گودرزی
حمید گودرزی در تاریخ ۲ آذر سال ۱۳۵۶ در تهران متولد شد و فعالیت خود را در حرفه بازیگری از سال ۱۳۷۸ آغاز کرده است و فارغ التحصیل رشته بازیگری از دانشکده هنر و معماری دانشگاه آزاد تهران می باشد.
رامبد جوان
رامبد جوان در تاریخ ۱۲ سال ۱۳۵۰ در تهران متولد شد و در حرفه بازیگری، کارگردانی، مجری گری و تهیه کنندگی فعالیت میکند. او فعالیت خود را از سال ۱۳۷۳ آغاز کرد و تا کنون در فیلم های سینمایی زیاد ایفای نقش کرده است و پیشینه طولانی در همکاری با صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران دارد. از فیلم ها و سریال های معروف رامبد جوان می توان به فیلم سریال مسافران در سال ۱۳۸۸ به کارگردانی رامبد جوان اشاره کرد.
رضا شفیعی جم
رضا شفیعی جم در تاریخ ۱۰ تیر سال ۱۳۵۰ در تهران متولد شد و فعالیت خود را در عرصه بازیگری از سال ۷۰ آغاز کرده است. او در مجموعه های متعددی که به کارگردانی مهران مدیری بوده است به ایفای نقش پرداخته است؛ می توان از آن ها به سریال شب های برره، سریال نقطه چین، سریال جایزه بزرگ، سریال شوخی کردم، سریال باغ مظفر، شب های مافیا اشاره کرد. رضا شفیعی جم در سال ۱۳۶۴ فعالیت خود را در تئاتر آغاز کرد.
سام درخشانی
سام درخشانی در تاریخ ۳۱ تیر سال ۱۳۵۴ در تهران متولد شد و فعالیت خود را در حرفه بازیگری از سال ۱۳۷۸ آغاز کرده است. سام درخشانی دارای دیپلم علوم تجربی و دانشجوی انصرافی تئاتر است. او در آموزشگاه بازیگری استاد سمندریان یک دوره بازیگری را گذرانده است و با مجموعه شب زدگان وارد این حرفه شد. مدتی مجری مسابقه تلویزیونی ایران بود. از فیلم ها و سریال های سام درخشانی می توان به فیلم سینمایی خجالت نکش به کارگردانی رضا مقصودی در سال ۱۳۹۶ فیلم سینمایی تگزاس به کارگردانی مسعود اطیابی اشاره کرد.
سعید آقاخانی
سعید آقاخانی در تاریخ ۴ اسفند سال ۱۳۵۰ در شهر بیجار متولد شد و در حرفه بازیگری، فیلمنامه نویسی و کارگردانی از سال ۱۳۷۲ فعالیت می کند. او در رشته تئاتر از دانشگاه تهران فارغ التحصیل شده است. سعید آقاخانی در فیلم ها و سریال های زیادی ایفای نقش کرده است که از جمله آن ها می توان به فیلم سینمایی خون شد به کارگردانی مسعود کیمیایی در سال ۱۳۹۸ اشاره کرد.
علی صادقی
علی صادقی در تاریخ ۱۰ آذر سال ۱۳۵۹ در شهر تهران متولد شد و فعالیت خود را در حرفه بازیگری از سال ۱۳۷۰ آغاز کرده است. او فوق دیپلم رشته کامپیوتر را دارد و در سریال بهترین تابستان من به شهرت رسید و چند سال بعد در همکاری با رضا عطاران در سریال خانه به دوش و متهم گریخت به اوج شهرت خود رسید.
علیرام نورایی
علیرام نورایی در تاریخ ۱۸ فروردین سال ۱۳۵۶ در تهران متولد شد و فعالیت خود را در حرفه بازیگری از سال ۱۳۷۵ آغاز کرد. او لیسانس کامپیوتر دارد او از سال ۱۳۷۵ فعالیت خود را در زمینه تئاتر آغاز کرد و همچنین فیلم سینمایی خود را در سال ۱۳۸۴ با ایفای نقش در فیلم سینمایی گرگ و میش شروع کرد. همچنین مربی ورزش پارکور در قاره کهن است و در زمینه ورزش های رزمی از جمله کیک بوکس نیز فعالیت دارد.
عباس جمشیدی
عباس جمشیدی فر در تاریخ ۱۷ شهریور سال ۱۳۵۹ در تهران متولد شد. او فعالیت خود را در حرفه بازیگری از اواخر دهه هفتاد و با بازی و نوشتن چند تئاتر شروع کرد. بعد از گذشت مدتی با بازی در مجموعه تلویزیونی روزگار خوش حبیب آقا چهره خود را به مردم نشان داد و در نهایت در مجموعه تلویزیونی سه دونگ سه دونگ به شهرت رسید.
علی انصاریان
علی انصاریان در تاریخ ۱۴ تیر سال ۱۳۵۶ در شهر تهران متولد شد و در ۱۵ بهمن سال ۱۳۹۹ در گذشت. سن علی انصاریان تا روز درگذشت او ۴۳ سال بود. انصاریان فعالیت خود را در حرفه بازیگری، مجری گری فوتبال از سال ۱۳۷۵ آغاز کرد. او فوتبال خود را به طور حرفه ای با بازی در تیم فوتبال فجر سپاسی آغاز کرد. از فیلم های او نیز می توان به فیلم سینمایی دوش آخر در سال ۱۳۹۹ به کارگردانی نازنین کریمی در نقش شاه علی اشاره کرد.
فرزاد حسنی
فرزاد حسنی در تاریخ ۲۱ شهریور سال ۱۳۵۶ در خانی آباد تهران متولد شد و فعالیت خود را در حرفه مجری گری، گویندگی، بازیگری و شاعری از سال ۱۳۷۵ آغاز کرد. او فارغ التحصیل رشته مهندسی مکانیک از دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی می باشد. او دوره های بازیگری را در کلاس های استاد حمید سمندریان و امین تارخ گذرانده است و با مجری گری در برنامه تلویزیونی کوله پشتی در سال های ۱۳۸۳ تا سال ۱۳۸۶ به شهرت رسید.
کامبیز دیرباز بازیگران مرد دهه پنجاه
کامبیز دیرباز در تاریخ ۱۲ شهریور سال ۱۳۵۴ در تنکابن متولد شده و فعالیت خود را در حرفه بازیگری از سال ۱۳۷۶ آغاز کرد و فارغ التحصیل رشته بازیگری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی می باشد. او فعالیت خود را از سال ۱۳۷۶ آغاز کرد و آثاری همچون اخراجی ها و قفس طلایی را در کارنامه هنری خود جا داده است.
مجید صالحی
مجید صالحی در تاریخ ۲۶ شهریور سال ۱۳۵۴ در تهران متولد شد و فعالیت خود را در حرفه بازیگری، کارگردانی، نویسندگی و تهیه کنندگی از سال ۱۳۷۵ آغاز کرد. او فیلم های زیادی را کارگردانی کرده است.
مهران غفوریان
مهران غفوریان در تاریخ ۳۰ شهریور سال ۱۳۵۳ در تهران متولد شد. سن مهران غفوریان در حال حاضر ۴۷ سال می باشد و فارغ التحصیل رشته نقاشی عمومی از دانشگاه آزاد اسلامی تهران می باشد. او حرفه بازیگری، کمدین، کارگردانی را از سال ۱۳۷۳ آغاز کرد.
محمد نادری
محمد نادری در تاریخ ۱۰ تیر سال ۱۳۵۷ در تهران به دنیا آمد و در عرصه های بازیگری، فیلمنامه نویسی، مجریگری و صداپیشگی فعالیت می کند. او فارغ التحصیل رشته نمایش گرایش کارگردانی از دانشگاه سوره و دانشگاه تربیت مدرس می باشد. او با بازی در مجموعه تلویزیونی شمعدونی توانست شهرت قابل توجهی را کسب کند محمد نادری یکی از خالقان شخصیت محبوب جناب خان به شمار می رود.
محسن تنابنده
محسن تنابنده در تاریخ ۲۶ فروردین سال ۱۳۵۴ در تهران متولد شد و فعالیت خود را در حرفه بازیگری، نویسندگی، کارگردانی از سال ۱۳۷۴ آغاز کرده است. محسن تنابنده از یک خانواده دامغانی در تهران زاده شده است. او فرزند دوم خانواده می باشد و به جز خودش سه بردار و خواهر دارد. او فارغ التحصیل رشته بازیگری نیز می باشد.
محمدرضا گلزار
محمدرضا گلزار در تاریخ ۱ فروردین سال ۱۳۵۶ در تهران متولد شد و فعالیت خود را در حرفه بازیگری از سال ۱۳۷۷ آغاز کرده است. او در سال ۱۳۷۷ به عنوان نوازنده گیتار گروه موسیقی آریان بوده است. او بازیگری را برای اولین بار در فیلم سام و نرگس ساخته ایرج قادری در سال ۱۳۷۹ تجربه کرد. از فیلم های او می توان به فیلم سینمایی آینه بغل در سال ۱۳۹۶، فیلم سینمایی رحمان ۱۴۰۰ اشاره کرد.
نیما فلاح
نیما فلاح در تاریخ ۱۴ سال ۱۳۵۱ متولد شد و از از سال ۱۳۷۳ فعالیت خود را در حرفه بازیگری آغاز کرده است. او دارای مدرک کارشناسی گرافیک مطبوعاتی می باشد.
هادی کاظمی
سید هادی کاظمی در تاریخ ۱۳ آبان سال ۱۳۵۵ در شهر تبریز به دنیا آمد و به عنوان بازیگر و کمدین فعالیت خود را از سال ۱۳۷۵ آغاز کرده است. او با سریال شب های برره به شهرت رسید. از دیگر آثار او می توان به بازی در نقش نظام دوبرره، باباشاه و امیر یل زهره خانی اشاره کرد.
یوسف تیموری
یوسف تیموری در سال ۶۲ سال ۱۳۵۷ در تهران متولد شد و فعالیت خود را در بازیگری از سال ۱۳۷۶ آغاز کرده است. او با ایفای نقش در سریال های طنزی مانند سیب خنده و مجید دلبندم به شهرت رسید.
عکس های بازیگران مرد دهه پنجاه را در کجا ببینیم؟
شما می توانید عکس های بازیگران مرد دهه پنجاه را با عنوان بازیگران مرد دهه پنجاه اینستا و یوتیوب بازیگران مرد دهه پنجاه، جستجو کرده و در سایت های معتبر مشاهده کنید.
چه حاشیه هایی برای بازیگران مرد دهه پنجاه به وجود آمد؟
از بازیگران پر حاشیه مرد دهه ۵۰ می توان به آقای امیر جعفری و ماجرای حواشی او می توان به دوستی او با بابک زنجانی اشاره کرد. بابک زنجانی درباره همکاری خود با امیر جعفری گفته است که امیر جعفری، ابراهیم شیبانی را به من معرفی کرد. از حواشی دیگر این بازیگر می توان به امضای طوماری در تاریخ ۲۲ خرداد سال ۱۳۹۲ با سایر اصلاح طلبان و اعتدال گرایان ضمن قدردانی از انصراف آقای عارف به نفع روحانی اشاره کرد. از دیگر حواشی مربوط به بازیگران مرد دهه پنجاه می توان به حواشی آقای فرزاد حسنی و طلاق او از خانم آزاده نامداری اشاره کرد. به دنبال واکنش های نامداری مبنی بر رفتار های خشن در برخی از رسانه ها خبر ساز شد و در این زمینه اظهاراتی از هر دو طرف در رسانه ها منتشر گردید.
فرزاد حسنی در سال ۱۳۸۶ در پی دعوت از سردار رادان رئیس پلیس تهران در برنامه کوله پشتی و انتقاد شدید و از طرح مبارزه با بد حجابی از کار برکنار شد. در این مسابقه تلویزیونی فرزاد حسنی مجری برنامه به دلیل برخورد خشن نیرو های پلیس با شهروندان سردار رادان را به شدت مورد انتقاد قرار داد .
آدرس پیج اینستاگرام بازیگران مرد دهه پنجاه چیست؟
شما میتوانید بازیگران مرد دهه پنجاه را در اکانت شخصی آن ها در اپلیکیشن اینستاگرام دنبال کنید. شما می توانید بازیگرانی همچون محمدرضا گلزار را به نشانی (rezagolzar)، پوریا پورسرخ را به نشانی (puriapoursorkh)، احمد مهرانفر به نشانی (ahmadmehranfar) جستجو و دنبال کنید.
کدام یک از بازیگران مرد دهه پنجاه ازدواج کرده اند؟
از بازیگران مرد دهه پنجاه که ازدواج کرده اند؛ می توان به احمد مهرانفر، امیر جعفری، امیرحسین رستمی، امین زندگانی، بهنام تشکر، بیژن بنفشه خواه، پژمان بازغی، پوریا پورسرخ، رامبد جوان، سام درخشانی، سعید آقاخانی، علیرام نورایی، مهران غفوریان، کامبیز دیرباز، مجید صالحی، محسن تنابنده، نیما فلاح و هادی کاظمی اشاره کرد.
کدام یک از بازیگران مرد دهه پنجاه کارگردان شده اند؟
از بازیگران دهه پنجاه که در عرصه کارگردانی فعالیت می کنند می توان به سعید آقاخانی، محسن تنابنده، مهران غفوریان، مجید صالحی، علی انصاریان، رامبد جوان، پارسا پیروز فر، برزو ارجمند اشاره کرد.
کدام یک از بازیگران مرد دهه پنجاه جوایز و افتخاراتی به دست آوردند؟
از بازیگران مرد دهه ۵۰ که جوایز و افتخاراتی را به دست آورده اند می توان به آقای بهرام رادان اشاره کرد. بهرام رادان در نخستین دوره جشنواره فیلم بین المللی لاداخ هندوستان جایزه بهترین بازیگر مرد را به خاطر بازی در فیلم آدمکش به کارگردانی رضا کریمی از آن خود کرد. همچنین آقای امیر جعفری توانست جوایز و افتخارات زیادی را از جمله جایزه اول بازیگری در جشنواره تئاتر فجر در سال ۱۳۸۰ برای فیلم یک دقیقه سکوت، عنوان بهترین بازیگر طنز در سریال بدون شرح در سال ۱۳۸۱ به عنوان بهترین بازیگر سریال برای آخرین بار در جشنواره شبکه ۵ در سال ۱۳۸۴ به عنوان بهترین بازیگر سریال میوه ممنوعه از دید تماشاگران خارج از کشور در سال ۱۳۸۶، عنوان بهترین بازیگر سریال زیر هشت از دید تماشاگران خارج کشور در سال ۱۳۸۶ اشاره کرد. لازم به ذکر است که بگوییم بازیگرانی همچون بابک حمیدیان، برزو ارجمد، بیژن بنفشه خواه، پارسا پیروزفر، پژمان بازغی، حامد بهداد و غیره توانستند جوایز و افتخارات مختلفی را برای خود کسب کند.
کدام یک از بازیگران مرد دهه پنجاه دیگر بازی نمی کنند؟
از بازیگران مرد دهه ۵۰ هنوز کسی به طور رسمی از دنیای سینما و تلویزیون خداحافظی نکرده است. اما بازیگرانی همچون امیر حسین صدیق عباس جمشیدی فر، علی انصاریان، مجید صالحی، فرزاد حسنی، یوسف تیموری، مدت زیادی است که در هیچ فیلم سینمایی و تلویزیونی ایفای نقش نکرده اند.
کدام یک از بازیگران مرد دهه پنجاه ثروتمندند؟
از بازیگران مرد ثروتمند و گران دهه پنجاه در دنیای سینما و تلویزیون می توان به احمد مهرانفر، امیر جعفری، بهرام رادان، پژمان بازغی، پوریا پورسرخ، حسام نواب صفوی، رامبد جوان، سام درخشانی، سعید آقاخانی، مهران غفوریان، محسن تنابنده و محمدرضا گلزار اشاره کرد.
کدام یک از بازیگران مرد دهه پنجاه در جشنواره های بین المللی حضور داشته اند؟
از بازیگران مرد دهه پنجاه که در جشنواره های بین المللی حضور پیدا کردند. می توان به آقای بهرام رادان اشاره کرد که توانست جایزه بهترین بازیگر مرد را در جشنواره فیلم بین المللی لاداخ هندوستان از آن خود کند.
سوالات متداول
بازیگران مرد دهه پنجاه هنوز به فعالیت در سینما و تلویزیون ادامه می دهند؟
بله بسیاری از این هنرمندان هنوز در دوران اوج خود هستند.
بازیگران مرد دهه پنجاه اقدامی برای روی آوردن به حرفه کارگردانی کرده اند؟
بله برخی از آن ها مانند محسن تنابنده و سعید آقاخانی به این عرصه وارد شده اند.
درآمد بازیگران مرد دهه پنجاه چقدر می باشد؟
درآمد این بازیگران نجومی بوده ولی اطلاعات دقیقی در مورد رقم آن در دسترس نمی باشد.
فرزند این بازیگران هم وارد عرصه بازیگری شده اند؟
بله برخی از این هنرمندان در تلاش اند که فرزندان خود را هم در این مسیر قرار دهند.